GEMEENSCHAP VAN GEZONDHEIDSWERKERS

Al bijna 20 jaar pioniert Ergobaby met de steun van medische professionals op het gebied van ergonomische draagzakken.

Terwijl we bestaande producten blijven verbeteren en nieuwe lanceren, houden we vast aan onze kwaliteitsnormen om producten te ontwikkelen die comfortabel en ergonomisch zijn voor ouders en baby's.

In een poging om niet alleen een hoogwaardig en mooi, maar ook een veilig en nuttig product te leveren, hebben we samengewerkt met kinderorthopedisch chirurg Dr. Robert Cho, M.D., om de pasgeboren insert van de nieuwe Ergobaby Evolve™ 3-in-1 Bouncer te ontwikkelen. Dit wipstoeltje inclusief de ergonomische inzet voor pasgeborenen is momenteel het eerste en enige dat door de Aktion Gesunder Rücken e.V. (campagne voor een gezonde rug) als rugvriendelijk is gecertificeerd.

In Europa staan wij voortdurend in contact met medische professionals, gezondheidsexperts, draagadviseurs en verloskundigen, die een belangrijke bijdrage leveren aan het ontwikkelingsproces van onze producten.

Onze babywearing deskundigen

Katrin Ritter

Verloskundige, Babywearing- en Slaapexpert

Katrin maakt al 12 jaar deel uit van ons Ergobaby Europe team en is verantwoordelijk voor Health Professional Marketing in Europa en het ondersteunen van productontwikkeling vanuit een medisch/professioneel perspectief. Ze is al meer dan 20 jaar verloskundige, gecertificeerd babywearing-consulente van de Dresden Babywearing School, opgeleid als slaapcoach en zelf moeder.

Robert Cho, MD

Pediatrisch Orthopeed

Al onze klantenservice medewerkers zijn getrainde babywearing adviseurs. Als je een vraag hebt of ondersteuning nodig hebt, kun je contact met hen opnemen via onze gratis klantenservice-hotline of per e-mail.

DUURZAAMHEID
DIVERSITEIT, GELIJKHEID EN INCLUSIE
GEMEENSCHAP VAN GEZONDHEIDSWERKERS
TERUGGEVEN
ONZE MENSEN

Lees ons merkimpactrapport: Hier