Meld u aan voor de Ergobaby nieuwsbrief en ontvang 10€ korting* op uw volgende bestelling.

Gemeenschap van gezondheidswerkers

Al bijna 20 jaar is Ergobaby pionier op het gebied van bekroonde ergonomische babydragers met de steun van medische professionals in het veld.

Terwijl we bestaande producten blijven verbeteren en nieuwe producten lanceren, handhaven we onze hoge kwaliteitsnormen om producten te ontwikkelen die comfortabel en ergonomisch zijn voor ouders en baby's.

In Europa staan wij voortdurend in contact met gezondheidswerkers, babydraagdeskundigen en vroedvrouwen, die een grote rol spelen in het ontwikkelingsproces van onze producten.

Onze Babywearing Experts en Sling Bibliotheken

Katrin Ritter - Verloskundige en babywearing & slaapexpert

Katrin maakt al 12 jaar deel uit van ons Ergobaby Europese team en is verantwoordelijk voor Health Professional Marketing in de EU en medische ondersteuning voor productontwikkeling. Ze is al meer dan 20 jaar verloskundige, een gecertificeerde babywearing consultant van de Babywearing School Dresden, een getrainde slaapcoach en zelf moeder.

Al onze medewerkers van de klantenservice zijn opgeleid in babywearing. Als je een vraag hebt of ondersteuning nodig hebt, neem dan contact met hen op via onze gratis klantenservice hotline of mailadres.