Meld u aan voor de Ergobaby nieuwsbrief en ontvang 10€ korting* op uw volgende bestelling.

Teruggeven

Een plaats waar gezinnen hun kinderen veilig kunnen opvoeden, met inbegrip van werkplekken die hun mentale, emotionele en fysieke gezondheid waarderen en ondersteunen.

Steun tijdens de pandemie

Covid-19 donaties. Tijdens de lente van 2020, gedurende een periode van vier weken tijdens de eerste Covid-19 lockdowns, heeft Ergobaby 5% van de totale verkoop op onze UK/DE/FR online shops gedoneerd aan een selectie van sociale programma's, instellingen, initiatieven en verenigingen die zich specifiek bekommeren om gezinnen en kinderen.

GLOBAL
Schoonmaken van bossen

In 2021 namen we deel aan een bosopruiming en schonken we dragers voor de veiling om een plaatselijk hondenasiel te steunen: https://www.babytula.pl/blogs/tula-blog/sprzatamy-las

Wij geven terug
Duitse DHV

In de tweede helft van 2020 is 3% van alle online verkopen van DACH gedoneerd aan de Duitse vereniging van verloskundigen (Deutscher Hebammenverband). De vereniging ondersteunt en adviseert verloskundigen in Duitsland en zet zich in voor vluchtelingengezinnen, moeders of zwangere vrouwen of runt zogenaamde vertelcafés waar zwangere vrouwen, jonge ouders, verloskundigen maar ook alle andere generaties kunnen netwerken en informatie uitwisselen - over het gezinsleven, geboortes en nog veel meer. .

Draagdoek Donaties

Elk jaar sturen we draagzakdonaties in alle lokale markten (Duitsland, Frankrijk, UK, Benelux) naar verschillende instellingen zoals kinderziekenhuizen, babywearingprojecten, drug counseling, kleuterscholen, vroedvrouwen, lokale gezinscentra en nog veel meer. In het VK hebben we de Pandas Foundation, Hope and Homes for Children gesteund, deze laatste ook in de Benelux, in Duitsland de organisatie Drogenhilfe Nordhessen e.V..