Breeze banner

Eenvoud ontmoet comfort

Met de Adapt-draagzak draagt u uw kindje met vertrouwen. De Adapt-draagzak met zijn zachte, ademende stoffen biedt dankzij drie eenvoudige aanpassingsopties altijd de perfecte pasvorm voor u en uw kindje. Deze draagzak kan in drie draagposities worden gebruikt, ook met het gezichtje van uw kindje naar u toe. De draagzak is geschikt voor alle leeftijds- en ontwikkelingsfasen en groeit met uw kleintje mee van pasgeborene tot peuter.

1, 2, 3 klaar om uw baby te dragen

Dankzij het intuïtieve ontwerp van de Adapt-draagzak is het kinderspel om de ergonomisch optimale pasvorm te vinden. Comfort hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Filter
Maat Materiaal
Winkelopties
Maat
Materiaal

Adapt Draagzak

Kindvriendelijk dragen met de Adapt™ draagzakken

Het dragen van een draagzak of draagdoek versterkt de relatie tussen u en uw kind - vanaf het allereerste begin. Met de Ergobaby Adapt™ draagzak hebt u een uitstekende draagzak die met uw kind meegroeit, geschikt is voor drie draagposities en verkrijgbaar is in twee verschillende materialen.

Draag uw kind veilig het leven in - van geboorte tot peutertijd

Met de Adapt™ kunt u uw kind van pasgeborene tot peuter (3,2 kg tot 20,4 kg) op een veilige manier dragen. Zo leg je de basis voor een zelfverzekerd en veilig gebonden klein mensje dat met een flinke portie basisvertrouwen aan het leven begint.

Veel draagcomfort met de Adapt draagzak

Dankzij het zelfverklarende en intuïtieve ontwerp van de Adapt™ draagzakken is het omdoen ervan kinderspel. Aanpassen aan de lichaamsvorm van u en uw baby is ook een makkie. Verstel gewoon de verstelbare riemen en breng de breedte van de stang in positie met behulp van de klittenbandsluiting, en je bent klaar!

Perfect duo - één draagzak, twee materialen

De Adapt™ draagzak is nu verkrijgbaar in twee verschillende stoffen. Beide dragers kunnen worden gebruikt bij nat weer of lage temperaturen dankzij de Ergobaby regenhoes of winterhoes. Zodra uw baby zijn eerste tandjes krijgt, is de opwinding groot. Het Ergobaby slabbetje en de schouderriembeschermer zorgen ervoor dat uw draagzak niet nat, vuil of beschadigd wordt.

Maximaal comfort voor baby, mama en papa

De gewatteerde lendensteun van de draagzak zorgt ervoor dat de rug wordt beschermd. Bovendien beschermt de kap de kleine engel tegen de zonnestralen en de storende wind - waardoor het veel gemakkelijker is om te slapen. Bovendien dient de kap als privacyschild tijdens de borstvoeding en houdt nieuwsgierige blikken op afstand. In een kleine opbergzak met rits is plaats voor bijvoorbeeld een creditcard of een dunne luier.

Voordelen van de Ergobaby Adapt™ draagzak

De drager is in maat verstelbaar, groeit met je baby mee en is geschikt voor pasgeborenen. Je kunt je kleine bundel van vreugde in drie posities dragen. In de instructies vindt u gemakkelijk te volgen stap-voor-stap video's voor alle draagposities. De volgende draagposities werken met deze draagzak:

  • Buikdragen met gezicht naar u toe (vanaf de geboorte)
  • Heupdragen (vanaf ca. 6 maanden)
  • Rugdragen (vanaf ca. 6 maanden)

Koel hoofd voor baby en ouders - Ergobaby Adapt Softflex™ Mesh Draagzak

Deze Ergobaby Adapt Softflex™ Mesh draagzak is gemakkelijk aan te doen en zeer comfortabel in gebruik. Dit model is gemaakt van SoftFlex™ Mesh voor maximale luchtcirculatie. Zo zullen jij en je baby niet te snel zweten, zelfs niet op warme dagen.

Zacht draagcomfort - De Ergobaby Adapt Softtouch™ katoenen draagzak

De Adapt met ongeborsteld SoftTouch™ Cotton voelt zacht aan, is knuffelbaar en voelt bijna aan als een huid-op-huid ervaring. De drager is eenvoudig te hanteren, gemakkelijk aan te passen en om te doen.

FAQ Adapt™ Draagzak:

Wat maakt de Adapt draagzak zo speciaal?

De drager is geschikt voor pasgeborenen en groeit met hen mee zonder accessoires tot de peuterleeftijd. Hij biedt maximaal comfort en laat u uw baby in drie praktische posities dragen.

Ergobaby Adapt vanaf wanneer?

De draagzak is geschikt vanaf de geboorte, volledig zonder newborn insert.

Welke draagposities biedt Adapt Draagzak?

Je kunt je baby vanaf het begin in de buikdrager dragen. En na ongeveer een half jaar, kun je ook de heup- en de rugdraagpositie gebruiken.

Welke draagzak voor wie SoftTouch/SoftFlex?

Het hangt er allemaal van af. Voor pasgeborenen bevordert de knuffelzachte stof de hechting en het welzijn. Geweldig voor de eerste paar maanden, vooral binnen je eigen vier muren. Maar uw peuter zal ook profiteren van de onvergelijkbaar zachte stof.

Kan ik borstvoeding geven in de draagzak?

Absoluut. Borstvoeding in de draagzak is zo intuïtief, natuurlijk en on demand als je maar kunt wensen. Je hebt het zo onder de knie en de kap biedt jullie allebei de intimiteit die je nodig hebt.

Wat is de beste Adapt draagzak?

Alleen jij kunt dat beslissen. Doe de draagzakvergelijking met de Ergobaby quiz en kijk wat het beste bij u past. Das kannst nur du entscheiden.

Hoe vind ik een goedkope Adapt draagzak?

Kijk hier voor Ergobaby tweedehands babydragers. Een tweedehands draagzak is goed voor je bankrekening en net zo goed in termen van duurzaamheid.