Geeft

In onze online shop heeft u het recht om de goederen zonder opgave van redenen gedurende 30 dagen vanaf de datum van aankoop te retourneren. Dit moet gebeuren in dezelfde nieuwe staat en in de originele verpakking. Meer informatie over het herroepingsrecht en het recht op retournering vindt u in onze algemene voorwaarden.

Klanttevredenheid heeft bij Ergobaby de hoogste prioriteit. Wij zijn ervan overtuigd dat we producten en accessoires aanbieden die van de hoogste kwaliteit en comfort zijn, en we hopen dat u dat ook zo voelt. We beseffen ook dat er een leercurve is om een nieuw product te gebruiken, en als u problemen ondervindt of vragen hebt, neem dan contact met ons op voordat u uw carrier terugstuurt; we kunnen vaak een oplossing aanbieden.

Zodra de originele artikel(en) bij Ergobaby zijn ontvangen, ontvangt u een tegoed in het bedrag dat u hebt betaald. Na ongeveer 2 weken wordt de terugbetaling door Ergobaby op uw rekening gestort.

 

Gebruik voor retourzendingen ons retourportaal, dat je hier kunt vinden. Een retourzending wordt alleen geaccepteerd als de klant het retourproces in ons geautomatiseerde systeem heeft doorlopen voordat het artikel of de artikelen worden verzonden.

Gratis retourzending - stap voor stap

 1. Het retouretiket afdrukken
  Gebruik uw ordernummer als referentie.
 2. Het artikel te verpakken en het retouretiket op de verpakking te plakken
  Plaats de artikelen in het pakket en plak het retouretiket aan de buitenkant van het pakket. De retourzending is voor u gratis en wordt naar de juiste ontvanger gestuurd. Vergeet niet de leveringsbon in de verpakking te doen.
 3. Retourzending
  U kunt het pakket afgeven bij DHL-pakketwinkels en pakstations. Bewaar het afgegeven retourbonnetje tot u uw terugbetaling heeft ontvangen.
 4. Ontvangen van uw terugbetaling
  Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending storten wij het bedrag terug op uw rekening.

 

Als u Ergobaby producten heeft gekocht bij een van onze geautoriseerde wederverkopers, neem dan contact op met de wederverkoper voor hun retourbeleid. We kunnen geen retourzendingen accepteren voor artikelen die u via een winkelier kocht.